2014-03-22 10:32:03
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΕ... ΜΗΝΥΜΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
Δυνατό φίνις θέλει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα ή αύριο στην ομάδα, την οποία θα ακολουθήσει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσει το κυριακάτικο (23/3, 19:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ώστε να περάσει το δικό του μήνυμα στην ομάδα. Ο Μαρινάκης είτε θα ταξιδέψει σήμερα με την ομάδα, διαφορετικά θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και θα μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου θα δει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη Superleague και θέλει να καταστήσει σαφές ότι θα πρέπει να κλείσει δυνατά η χρονιά, παρόλο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο τίτλος κατακτήθηκε και μαθηματικά το περασμένο Σάββατο. Άλλωστε, απομένει το Κύπελλο Ελλάδος και πλησιάζουν (2, 16/4) τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θέλει να δει όπως πρέπει την ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ