2014-03-23 02:33:08
Φωτογραφία για O Oλλανδός διαιτητής του Oλντ Τράφορντ ομολογεί: Ναι τον αδίκησα τον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός έφυγε πριν από λίγες μέρες ηττημένος από το Ολντ Τράφορντ. Το όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League δεν έγινε πραγματικότητα για την ελληνική ομάδα, καθώς με τρία γκολ του Ολλανδού επιθετικού Φαν Πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πήρε την πρόκριση στους «8». Πολλοί ήταν πάντως αυτοί που υποστήριξαν ότι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είχαν τη βοήθεια και ενός ακόμα Ολλανδού: του διαιτητή της αναμέτρησης Μπιορν Κoύιπερς. Τον ισχυρισμό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο ρέφερι.

«Τώρα πια, μπορώ να πω πως οι Έλληνες έχουν λόγους να αισθάνονται αδικημένοι σε τέσσερις-πέντε περιπτώσεις», παραδέχθηκε ο Κούιπερς σε δηλώσεις του στο «Voetbal International».

Η ομολογία του συμπατριώτη του Φαν Πέρσι δικαιώνει όσους στον Ολυμπιακό φώναζαν για τα σφυρίγματά του (το πέναλτι που κέρδισε ο στράικερ της Μάντσεστερ απο τον Χολέμπας και το φάουλ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων) το κακό όμως έγινε και η ελληνική ομάδα έμεινε εκτός των 8 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ