2014-03-23 11:47:04
Φωτογραφία για Ποιο σχήμα φρυδιών είναι της μόδας φέτος;
Τα φρύδια λένε πως είναι σαν τα παπούτσια: δεν τα προσέχεις παρά μόνο αν είναι εκπληκτικά ωραία ή καταστροφικά λάθος. Τα φρύδια λοιπόν παίζουν σπουδαίο ρόλο στο στυλ μιας γυναίκας και οι σχεδιαστές αλλά και οι beauty artists μας το απέδειξαν δίνοντας πολύ μεγάλη βάση σε αυτό το σημείο του προσώπου. Οι make-up artists επαναφέρουν τη μόδα των φρυδιών της Audrey Hepburn, με τα δυναμικά καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες φυσικά, που δεν έχουν τόσο πυκνά φρύδια, που να μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο από αυτά. Αυτό δε μας τρομοκρατεί καθόλου! Γι’αυτό άλλωστε δημιουργήθηκαν τα μολύβια φρυδιών. Τα έντονα φρύδια κάνουν ένα πρόσωπο να φαίνεται νεότερο, πιο υγιές, δίνουν ένταση στα μάτια και σχήμα σε όλο το πρόσωπο.

Και αν δεν είσαι τύπος που νοιάζεται για την ομορφιά τόσο πολύ, τότε θα πειστείς από το ακόλουθο επιχείρημα! Τα φρύδια δηλώνουν πιο έντονα τα συναισθήματά μας και τις σκέψεις μας, όπως κάνουν ακριβώς και τα μάτια. Τα φρύδια βοηθούν στην επικοινωνία, στην κατανόηση. Μεγαλώνοντας το μέγεθός τους, κάνεις το πρόσωπό σου πιο συμπαθητικό προς τους άλλους και πιο οικείο.

Δώσε λοιπόν το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια σου, πρόσθεσέ τους λίγο όγκο και χρώμα με ένα μολύβι και θα δεις μεγάλη διαφορά στην εικόνα σου, αλλά και στον τρόπο που θα σε προσεγγίζουν οι γύρω σου.
govastileto.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ