2014-03-23 14:14:12
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ
Λίγοι ήξεραν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ταξίδευε με την αποστολή των ερυθρόλευκων για την Κρήτη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε ενημερώσει πολλούς για αυτή του την κίνηση, αλλά ένας από αυτούς που γνώριζαν τις προθέσεις του ήταν φυσικά ο Μίτσελ. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων θέλησε να καταστήσει σαφές σε όλους πως άπαντες οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.

Μπορεί ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην άρεσε σε κανέναν, αλλά ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη με αυτά που πέτυχε. Με το να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το μήνυμα πως είναι δίπλα και στηρίζει όλη την ομάδα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Άλλωστε, μετά τον αγώνα της Τετάρτης έσπευσε να δώσει σε όλους τα συγχαρητήριά του, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια και τη δουλειά που κατέβαλαν. Αυτά φαίνεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως συζήτησε και με τον Μίτσελ λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο για το ταξίδι στην Κρήτη.

Το μήνυμα που προκύπτει, είναι ότι όλοι θα πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε στην Αγγλία και με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού και την ικανοποίηση των οπαδών, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει απερίσπαστη τον πετυχημένο δρόμο που έχει χαράξει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ