2014-03-23 15:00:21
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ... CLASICO ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!
Στις 10 το βράδυ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έρχονται αντιμέτωπες με φόντο τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ θέλει να κάνει το βήμα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, βγάζοντας παράλληλα εκτός διεκδίκησης τον μεγαλύτερό της αντίπαλο. Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε το σύνθημα... «Ήρθε η ώρα να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα».

Η "βασίλισσα" είναι αήττητη εδώ και ένα γύρο, από την ήττα στο Καμπ Νόου, όπου είχε παράπονα για τη διαιτησία. Οι ποδοσφαιριστές της θεωρούν πως εκτός από τη νίκη, ήρθε η ώρα για ένα εμφατικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Τάτα Μαρτίνο μετά τις τελευταίες ήττες βρίσκεται σε δύσκολη θέση. «Είναι η τελευταία σφαίρα στη θαλάμη μας» τονίζει ο Αργεντινός βλέποντας το -4 από την κορυφή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και όχι σε κορυφαία κατάσταση, φτάνει... φουριόζος στο ντέρμπι. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 12 γκολ σε 20 Κλάσικο και σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει αυτήν την καλή παράδοση.

Ο Λιονέλ Μέσι, από την πλευρά του, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και εδώ και δύο αγωνιστικές δείχνει ξανά δυνατός. Ο Αργεντινός θέλει ένα γκολ για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Ντι Στέφανο στα ντέρμπι (18).

Η ΑS γράφει σήμερα ότι οι δύο ομάδες αξίζουν 1.160 εκ. ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες και οι σπουδαίοι αυτοί ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν απίστευτο θέαμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ