2014-03-23 16:44:03
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ FIFA ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Έναν προπονητή με τεράστιες παραστάσεις έχει στον πάγκο του ο Ολυμπιακός, με τη FIFA να κάνει αναφορά στους σπουδαιότερους που έχουν προσφέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με ειδική μνεία στον Μίτσελ!

Στην αναφορά της λοιπόν για τον Ισπανό τεχνικό, η ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όχι μόνο πλέκει το εγκώμιό του, αλλά δίνει σε πολλούς να καταλάβουν τι έχει καταφέρει σε όλη του την καριέρα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

«Ο Μίτσελ έζησε τις σπουδαίες χαρές και τις μεγάλες λύπες της Ισπανίας το '80 και το '90. Με την Εθνική του ομάδα αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του Μεξικό το 1986 σε πέντε αγώνες, έως τον αποκλεισμό στα προημιτελικά. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στην Ιταλία, σημείωσε τέσσερα γκολ στον πρώτο γύρο, ολοκληρώνοντας στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Το 1988, μετείχε στο EURO», γράφει η FIFA και συνεχίζει «Αφού ντεμπούταρε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, κέρδισε θέση βασικού, αλλά και έξι πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας και δύο Κύπελλα UEFA. Όταν έκλεισε ο κύκλος του στους μερένχες, ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Σελάγια. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Μίτσελ ψηφίστηκε μια φορά καλύτερος παίκτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου πρωταθλητριών μία φορά. Ως προπονητής, διετέλεσε τεχνικός των Ράγιο Βαγεκάνο, Ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης, Χετάφε και Σεβίλης. Με τον Ολυμπιακό αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ έχει κερδίσει άλλη μία το Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ