2014-03-23 19:40:10
Φωτογραφία για ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ» ΓΙΑ ΓΙΑΠΛΕ
Το ματς του Ικάρου με τον Παναθηναϊκό δεν χωρούσε πολλά σχόλια με τον Θανάση Γιαπλέ να στέκεται στην ποιότητα των «πράσινων» τονίζοντας ότι μαζί με τον Ολυμπιακό αποτελούν τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Ικάρου στη Χαλκίδα με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Θανάση Γιαπλέ, να μιλά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα καλύτερα λόγια για τους «αιώνιους». Μάλιστα αποκάλεσε τους «πράσινους» μαζί με τον Ολυμπιακό τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ, ευχόμενος και στους δύο να περάσουν στην επόμενη φάση της Euroleague.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσει τόσο αυτός όσο και ο Ολυμπιακός στην Euroleague. Αυτές οι δύο ομάδες αποτελούν τη… βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ και είναι σημαντικό να έχουν επιτυχίες. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ξέρουμε ποιοι είμαστε από πλευράς βάθους ρόστερ και ποιοτικά
. Τεσταριστήκαμε σε κάποια κομμάτια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήσαμε κάποια νέα παιδιά, όχι γιατί τους κάναμε χάρη. Προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις και αυτή ήταν ανταμοιβή. Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς και χρειαζόμαστε δυο νίκες για να πετύχουμε κάτι που πριν λίγο καιρό έμοιαζε ουτοπικό: να παραμείνουμε στην κατηγορία. Προσπαθούμε να κάνουμε 9 νίκες. Ίσως να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Μάλλον η Ελευσίνα είναι πιο κοντά σε εμάς. Εκτός αν γίνουν μυστήρια πράγματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την ποιοτική στήριξή του», είπε αρχικά ο Χαλκιδαίος τεχνικός.

Όσο για τους Γκαγκαλούδη-Γούντολ και την ενδεχόμενη ενίσχυση του Ικάρου; «Ο Γιάννης είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Όλοι εκνευριζόμαστε μέσα στο ματς. Η μη συμμετοχή του ήταν δικό μου θέμα. Και άλλοι παίκτες δεν έπαιξαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γούντολ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα που δεν δικαιολογείται για ομάδα που σε πέντε μέρες θα παίξει την επιβίωσή της. Ο παίκτης έχει 200 σφυγμούς και δικαιολογείται. Αλλά το θέμα είναι να σωθεί η ομάδα. Σε θέματα πειθαρχίας δεν μπορώ να λειτουργήσω σε τέτοιες συνθήκες.

Χρειαζόμαστε ενίσχυση στη ρακέτα. Μεταξύ των ονομάτων που εξετάζουμε είναι και του Γλυνιαδάκη. Είναι θέμα διοίκησης. Ο Στρναντ έκανε αρθροσκόπηση και δεν θα είναι μαζί μας για δύο εβδομάδες. Ο Δεμερτζής είναι ένας ποιοτικός παίκτης που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ηλυσιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ