2014-03-23 21:20:35
Φωτογραφία για ΤΟ «ΑΥΡΙΟ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 94-64
O Oλυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Πανελευσινιακό στο ΣΕΦ με 94-64, με τον Μπαρτζώκα να κάνει ροτέισον, δίνοντας χρόνο στους νεαρούς παίκτες, ενώ ξεχώρισαν Ντάνστον και Λοτζέσκι και έλαμψε ξανά ο Παπαπέτρου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης μετά την 30άρα στη Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα, πέτυχε ακόμα μια για την 22η αγωνιστική της Α1, κερδίζοντας εύκολα την ομάδα της Ελευσίνας, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει ροτέισον στην ομάδα, ξεκουράζοντας τους βασικούς του παίκτες.

Σε ένα ματς που έμειναν εκτός αποστολής οι Πρίντεζης, Περπέρογλου, Σπανούλης και Σερμαντίνι, ο Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς του παίκτες, χρησιμοποιώντας μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι πεντάδα που όλοι οι παίκτες ήταν γεννημένοι την δεκαετία του 1990 (Μάντζαρη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Καββαδά)!

Από την άλλη ο Πανελευσινιακός προσπάθησε από το ξεκίνημα να κρατηθεί κοντά στο σκορ, ωστόσο όταν οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό ειδικά στην άμυνά τους δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη.


Μόνο ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε στο παρκέ για περισσότερο από 22' ενώ ο ρυθμός του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Ο Λοτζέσκι πέρασε αρκετή ώρα στο «2», ο Ντάνστον δοκιμάστηκε στο «4» έχοντας δίπλα του είτε τον Σίμμονς είτε τον Καββαδά, ενώ και ο Πέτγουεϊ πήρε αρκετό χρόνο στο «4» από τη στιγμή ειδικά που ο Πρίντεζης είναι εκτός μάχης.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Παπαπέτρου με 17 και Λοτζέσκι με 12 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Κάιλς και Φαγέ με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 44-32, 72-47, 94-64
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ