2014-03-23 22:46:58
Φωτογραφία για Δήμος Δάφνης – Υμηττού / Με κομμένα φτερά ο Δήμαρχος, Μιχάλης Σταυριανουδάκης.!
Τελικά δεν είναι όλα ρόδινα για τον επί τρεις τετραετίες δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού, Μιχάλη Σταυριανουδάκη. 

 Ο δρόμος προς τις μαγιάτικες κάλπες αναδεικνύεται ανηφορικός κι ακανθώδης.

Εκτός από την κόπωση του εκλογικού σώματος σε μια άκριτα φιλομνημονιακή πολιτική που ακολούθησε ο απερχόμενος δήμαρχος και την αποστροφή της κοινωνίας στο σφιχταγκάλιασμα που επιμελώς διατήρησε με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, μετράει απώλειες σημαντικών πολιτικών δυνάμεων.

Ο καθ όλη την μέχρι τώρα θητεία  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Κωστάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος φερόταν κι ως επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος ανέγνωσε επιστολή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με την οποία δηλώνει ότι αποσύρεται από την ενεργό πολιτική και δεν θα πολιτευτεί στις επερχόμενες εκλογές.  

Παρόμοια επιστολή «πολιτικής απόσυρσης» ανάγνωσε κι ο ΠΑΣΟΚγενής δημοτικός σύμβουλος , Διονύσης Βγόντζας – αδελφός του γνωστού ποινικολόγου Αντώνη Βγόντζα.


Φήμες φέρουν και τον γιατρό Γιάννη Χρονόπουλο να είναι έτοιμος να ακολουθήσει τους δύο φίλους και συναδέλφους του στο δρόμο της πολιτικής απόσυρσης.!

Στη Δημοτική Ενότητα της Δάφνης οι πληροφορίες φέρουν τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, Σταύρο Νικηφοράκη και Φάνη Τσιώλη να μην ακολουθούν τον Μιχάλη Σταυριανουδάκη στην νέα του εκλογική μάχη.!

Ο κ. Τσιώλης, παραιτήθηκε κι από πρόεδρος της επιτροπής Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου.!

                                                                  Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ