2014-03-24 10:40:09
Φωτογραφία για ΤΟ «ΠΑΛΕΥΟΥΝ» ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ - ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΟ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ
Μάχη για να δώσουν το «παρών» στον… τελικό του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα δίνουν Σπανούλης και Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού και πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον «τελικό» της Πέμπτης με την Ουνικάχα στη Μάλαγα.

Στον αγώνα αυτό οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν σίγουρα την απουσία του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος δύσκολα προλαβαίνει και το ματς της επόμενης εβδομάδας με την Αναντολού Εφές στην Πόλη και βάζει στόχο κυρίως το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αγωνιούν για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, που χθες αμφότεροι έμειναν εκτός.

Ο μεν αρχηγός των ερυθρόλευκων εξακολουθεί να πονά στο γόνατο, δεν είναι 100% έτοιμος, αφού όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, δεν ήταν ούτε στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή, αλλά εκτιμάται πως θα σφίξει τα δόντια καθώς το παιχνίδι στην Ανδαλουσία είναι χωρίς αύριο.

Ο… υπαρχηγός της ομάδας έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και κάθε φορά που επιχειρεί να ανεβάσει ρυθμούς νιώθει ενοχλήσεις από τη θλάση στον πλευρικό μυ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο θα προσπαθήσει να προλάβει.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης θα πετάξει το απόγευμα της Τρίτης, θα διανυκτερεύσει στη Ρώμη και την Τετάρτη θα μεταβεί στη Μάλαγα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ