2014-03-24 16:47:09
Φωτογραφία για Άντζυ Σαμίου: Η μεταμόρφωση, η τεράστια απώλεια κιλών και η δουλειά ως μοντέλο - Δείτε πως είναι σήμερα [photos]
της Σπυριδούλας Κάμπου

Και ναι αυτή είναι η Άντζυ Σαμίου που έχει «εξαφανιστεί» χρόνια τώρα. Έμεινε μισή και πρωταγωνιστεί... σε διαφημιστική καμπάνια ως μοντέλο!

Είναι από τις τραγουδίστριες που η απόφαση της πριν μερικά χρόνια να εγκαταλείψει το πεντάγραμμο και τις πίστες έσκασε ως βόμβα. Η Άντζυ Σαμίου, φανερά αγανακτισμένη από το σύστημα και σε συνδυασμό με κάποια προσωπικά της προβλήματα, τα εγκατέλειψε όλα…ζώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στις τελευταίες της φωτογραφίες που την είχαμε δει πριν ένα χρόνο, η τραγουδίστρια είχε αλλάξει την εξωτερική της εικόνα, έχοντας βάλει κάποια κιλά. Η σημερινή εικόνα της Άντζυς Σαμίου σε τίποτα δεν θυμίζει αυτή που ίσως είχατε δει και είχατε ξαφνιαστεί πως μια τέτοια γυναίκα άφησε έτσι τον εαυτό της.

Η Άντζυ Σαμίου έκανε πάλι την αλλαγή, μένοντας η μισή και χάνοντας πάρα πολλά κιλά. Μάλιστα αφέθηκε να εκτεθεί και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, πρωταγωνιστώντας στην διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων, όπου η τραγουδίστρια σε ρόλο μοντέλου, μας αφήνει άφωνους με την νέα της εικόνα. Συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια και κοπλιμέντα από τους διαδικτυακούς της φίλους για την νέα της εικόνα αλλά και για τα ρούχα που λανσάρει ως το μοντέλο της εταιρίας.
flogit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ