2014-03-25 01:12:12
Φωτογραφία για Ανανέωσε με Λεβαδειακό ο Κώτσιος
Ο Ηλίας Κώτσιος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Λεβαδειακού και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Βοιωτίας.

Παίκτης του Λεβαδειακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και ανανέωσε το συμβόλαιο του το οποίο ήταν ενός έτους και έληγε στις 30 Ιουνίου. Ο έμπειρος αμυντικός συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντο και τα βρήκαν σε όλα.

Η σχετική ανακοίνωση μάλιστα από πλευράς Λεβαδειακού αναφέρει: "Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Φαράντος, αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και έτσι παίκτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ηλίας Κώτσιος".

Στα καθαρά αγωνιστικά νέα η προπόνηση των πράσινων έγινε σε πολύ καλό κλίμα έπειτα από τη νίκη επί της Βέροιας. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές των Βοιωτών αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς για περισσότερα από 45’ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.


O Γούορντεν έπειτα από αρκετές ημέρες  προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τον Ορτέγκα ο οποίος είχε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Βέροια και γυμνάστηκε ατομικά.

Την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ