2014-03-25 08:06:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Μια φωτογραφία, χίλιοι .... προβληματισμοί
Μια φωτογραφία, με πολλές αναγνώσεις, πολύπλευρο νόημα, αλλά σίγουρα και με ένα μοναδικό συμπέρασμα, για το μέλλον της Χώρας μας!

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί θα σκέπτονται διαφορετικά (και καλά κάνουν), εγώ απλά εκφράζω την απογοήτευση και τη ντροπή μου, για την κατάντια μας !! Οι προβληματισμοί μου είναι πολλοί, αλλά και οι ΕΝΟΧΟΙ περισσότεροι :

- Άραγε ποιοι οδήγησαν τον νεαρό, στο να εκφράζει την οργή και την απελπισία του, μ’ αυτό τον τρόπο !?

- Άραγε ποιοι δίδαξαν τον νεαρό, στο να ισοπεδώνει στιγμές, χώρους, θεσμούς και σύμβολα, στο βωμό των όποιων εντυπώσεων και της εφήμερης δημοσιότητας!?

- Άραγε αυτοί που καθοδηγούν τον νεαρό, στο να αντιδρά και να εκφράζει με τέτοιο δυναμικό τρόπο, τα πιστεύω, τις αρχές και τα δικαιώματα του, τον έμαθαν εξίσου καλά, το τι συμβολίζει η «Μέρα της Ανεξαρτησίας μας», να τιμά και να σέβεται τις θυσίες και τους αγώνες των προγόνων του, που αν μη τι άλλο, είχαν τον ίδιο με τον δικό του σκοπό και ήταν πολύ περισσότερο δυναμικές, με μεγαλύτερη λεβεντιά, υπερηφάνεια, αυταπάρνηση, κόστος και θυσία !?


- Άραγε αυτοί που δασκάλεψαν τον νεαρό, γνωρίζουν από τώρα, ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο «μάθημα» της ύλης, που σκοπεύουν να του διδάξουν!?

- Άραγε αυτοί που ερέθισαν και άφησαν αχαλίνωτο αγωγής και ευπρέπειας τον νεαρό, γνωρίζουν πως αύριο θα τον επαναφέρουν σε τάξη, σε μια οργανωμένη και ομαλή κοινωνία (αν βέβαια ονειρεύονται να δημιουργήσουν και να ζήσουν, σε μια τέτοια κοινωνία) !?

- Άραγε – τέλος – ΑΥΤΟΙ που με την εγκληματική τους ανικανότητα, διαφθορά και αδιαφορία, οδήγησαν τον νεαρό και τους χειροκροτητές του, να αισθάνονται ότι «έχουν δίκιο και δικαίωμα» να εκφράζονται με τέτοιο τρόπο, νοιώθουν την ενοχή τους, αναλογίζονται πόσο πολύ απέτυχαν και πόσο έβλαψαν την κοινωνία και το μέλλον μας, συνειδητοποιούν σε τι βαθμό κατάπτωσης και σήψης μας οδήγησαν !?

- Άραγε ΠΟΙΟΣ μπορεί να είναι υπερήφανος, μ' αυτή τη "φωτογραφία"!?

Χρόνια πολλά (… αν μας πρέπουν και δικαιούμαστε, νάχουμε κι άλλα ..... τέτοια χρόνια)!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλημέρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλημέρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ