2014-03-25 13:08:34
Φωτογραφία για Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ (video)
Στη σύνδεση του αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από το ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την ανάγκη για ανεξαρτησία από τις βουλές των δανειστών της χώρας προχώρησε, στη δήλωσή του μετά την στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Πριν από 193 χρόνια ένας ολιγάριθμος λαός με μεγάλη καρδιά και εξαιρετική γενναιότητα συγκρούστηκε με μια αυτοκρατορία για τη λευτερια. Σήμερα ο λαός μας δίνει μια μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία εγγυάται ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος», ανέφερε ο ύπατος άρχοντας της χώρας.

«Αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της κρίσης και προχωράμε προς μία Ελλάδα της υπερηφάνειας, της αυτοπεποίθησης, της ισχύος», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η Ελλάδα βάζει τέλος στη μιζέρια και στα μνημόνια και σύντομα θα μιλάμε για μια Ελλάδα του κύρους, ουσιαστικά ισχυρή», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Θλίψη, ντροπή και οργή δημιουργεί το γεγονός ότι απαγορεύτηκε στους πολίτες να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο σύνολό της, δήλωσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ