2014-03-25 20:15:05
Φωτογραφία για Εικόνες ντροπής στο Σκοπευτήριο Καισαριανής
Μιας και η σημερινή παρέλαση της 25ης  Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας ήταν απαγορευμένη για τους Έλληνες πολίτες(υποθέτω από τους σημερινούς κατακτητές και τους εδώ αντιπροσώπους τους) αποφάσισα να επισκεφτώ την τοπική παρέλαση στον Δήμο Καισαριανής και μετά να επισκεφτώ το Σκοπευτήριο Καισαριανής όπου κάποιοι άλλοι ήρωες  θυσιάστηκαν από τους βάρβαρους.   Η εικόνα πού αντίκρισα ήταν θλιβερή!  Βανδαλισμοί και συνθήματα παντού. Ποιο αποκρουστικό απ' όλα ήταν το σύνθημα σε έντονα λευκά γράμματα στην μαύρη πύλη του μνημείου που έγραφε "Keep Out".  Και για να σιγουρευτούν αυτοί που το έγραψαν ότι θα γίνει αντιληπτό από όλους και κανείς να μην μπορέσει να το αποφύγει το επανέλαβαν σε όλους τους τοίχους και υπόστεγο πλησίον του μνημείου.   Αναρωτιέμαι σε ποιους απευθύνεται αυτό το μήνυμα?  και για τι στα αγγλικά?  Μήπως μου λέει «φύγε από εδώ και ξέχασε τα όλα»?  Πες με καχύποπτο αλλά ζούμε σε εποχές όπου οι ιστορικές μνήμες είναι υπό δίωξη και οι εγκληματίες του χθες (και του σήμερα) προσπαθούν να διαγράψουν τα εγκλήματα τους από τη ιστορία
.  Και καλά, μπορεί κάποιοι άσχετοι και ανιστόρητοι ηλίθιοι να  βεβήλωσαν το μνημείο,  ο δήμος Καισαριανής τι κάνει για την φύλαξη του και την συντήρηση του?   Μήπως  τώρα πού διάφοροι πολιτικάντηδες μας ζητούν τον ψήφο να ζητήσουμε, να απαιτήσουμε,  και να επιμένουμε και εμείς ως αντάλλαγμα, δέσμευση για την συντήρηση των μνημείων σε όλη την Ελλάδα?  Έτσι και αλλιώς φορολογούμαστε γι' αυτό και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν!.

Και οι νεκροί ήρωες του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, ακόμα και στον θάνατο φυλακισμένοι, πίσω από τα κάγκελα όπως τους είχαν οι βάρβαροι Γερμανοί πριν τους εκτελέσουν, στην «ελεύθερη» Ελλάδα για την οποία θυσιάστηκαν!.  Ντροπή!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flatification Theme: Cydia theme new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flatification Theme: Cydia theme new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ