2014-03-26 08:06:03
Φωτογραφία για Στιλιστικά tips για να ανανεώσεις το λουκ σου
Ήρθε η άνοιξη και μαζί με αυτήν ήρθε και η ώρα για ανανέωση στο λουκ μας! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ριζική αλλαγή ή να φορέσεις εκκεντρικά κομμάτια που δεν ταιριάζουν στο στυλ σου.

Απλά ακολούθησε τα μικρά (και θαυματουργά) τιπς των διασημότερων fashion stylists για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση με τον πιο απλό τρόπο!

1 Το total black γίνεται total white:

Η πιο φρέσκια και κομψή εναλλακτική από τα μαύρα χειμωνιάτικα σύνολα και τα navy looks! Το ολόλευκο λουκ θα γίνει ο σύμμαχος σου γι’αυτή τη σεζόν.

2 Matchy Matchy:

Δημιούργησε ένα matchy σύνολο, ταιριάζοντας το επάνω με το κάτω κομμάτι του λουκ σου. Είτε επιλέξεις printed looks είτε μονόχρωμα, φρόντισε να ταιριάζουν απόλυτα τα ρούχα που θα φορέσεις.

3 Overalls:

Οι σαλοπέτες θα σου λύσουν τα χέρια αυτή τη σεζόν! Επένδυσε σε ένα denim κομμάτι και φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ, ποντάροντας στα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε περίσταση.


4 Φόρεσε σωστά τις διαφάνειες:

Τα see through και διάφανα κομμάτια είναι τελευταία λέξη της μόδας! Φόρεσε σωστά τα συγκεκριμένα ρούχα καλύπτοντας έξυπνα τα σημεία του σώματος που μένουν ακάλυπτα.

5 Disco is Back:

Τα μεταλλιζέ κομμάτια είναι must! Αν ακόμα δεν έχεις καταφέρει να βρεις το σωστό τρόπο να υιοθετήσεις το εκκεντρικό trend, επέλεξε ένα αξεσουάρ (όπως τσάντα, παπούτσια…) και συνδύασε το με την αγαπημένη σου μαρινιέρα για statement spring looks.

6 Ο σωστός τρόπος να φορέσεις τα neutral κομμάτια:

Δεν χρειάζεται να βάλεις στο πατάρι τα γκρι και μαυρα, χειμερινά ρούχα! Συνδύασε τα με pop χρώματα και κάνε τη διαφορά! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ