2014-03-26 08:57:24
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εν βρασμώ!

Η εφημερίδα γράφει "αστραπόβροντα λίγο πριν από την ψήφιση στη Βουλή του... πολυνομοσχεδίου με όλα όσα έχουν συμφωνηθεί ήδη με τους δανειστές".

ΕΘΝΟΣ: ΑΣΕΠ για όλα στο Δημόσιο

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ριζικές μεταβολές επέρχονται στο θεσμικό πλαίσιο των μετατάξεων, των μεταθέσεων και των αποσπάσεων στο Δημόσιο. Στον νέο μηχανισμό κινητικότητας αποφασιστικός είναι ο ρόλος του ΑΣΕΠ, στο οποίο ανατίθεται η μοριοδότηση των υπαλλήλων. Θα μετακινούνται χωρίς να παρεμβάλλεται περίοδος διαθεσιμότητας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βανγκα: «Την άνοιξη θα έρθει... χείμαρρος που θα μας πνίξει»!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "άγνωστη «προφητεία» που αποκάλυψαν ρωσόφωνοι Ουκρανοί σε ραδιοφωνικό σταθμό του Κιέβου. «Ποτάμι θα είναι τα πτώματα»!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα κριτήρια για το μέρισμα που θα δοθεί στους μη έχοντες

Η εφημερίδα γράφει ότι "τη διεύρυνση των κατηγοριών δικαιούχων του «κοινωνικού μερίσματος» των 515 εκατ
. ευρώ από το περυσινό πρωτογενές πλεόνασμα δρομολογεί η κυβέρνηση, τείνοντας χείρα βοηθείας σε μακροχρόνια ανέργους χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, ανασφάλιστους υπερήλικες και ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι έμειναν ακάλυπτοι από τον ΟΑΕΕ είτε έχουν συσσωρευμένες οφειλές προς τον Οργανισμό και πάσχουν από χρόνιες παθήσεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα Σύμφωνα με την εφημερίδα "εν κρυπτώ συνεχίζει η κυβέρνηση να καταρτίζει το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας με την τρόικα. Το περιεχόμενό του αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό τόσο για τους Ελληνες που θα κληθούν ακόμη μία φορά να σηκώσουν τα βάρη όσο και για τους βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο που δεν θα έχουν προλάβει να διαβάσουν".

ΕΣΤΙΑ: Να καταστούμε κοινωνία δημιουργών

Η εφημερίδα τονίζει "μετά την κρίση που πέρασε η χώρα μας την τελευταία τετραετία, το ζητούμενο σήμερα είναι να καταστούμε κοινωνία δημιουργών. Για να το πετύχουμε πρέπει να αλλάξουμε εκ βάθρων το εκπαιδευτικό μας σύστημα, να αποκτήσουμε στοιχειώδη κριτική σκέψη -αντί να αναπαράγουμε τα πάντα ως παπαγάλοι- και να μην εξαρτώμεθα μονίμως από τους άλλους. Αραγε αυτά ποιοί πολιτικοί θα τα πούνε στους πολίτες, αντί να χαϊδεύουν αυτιά;"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ενοχη σιωπή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "με σιωπητήριο αντέδρασε η κυβέρνηση στην προχθεσινή αποκάλυψη της «Εφ. Συν.» για τη συμφωνία που εν κρυπτώ έχει κάνει με την τρόικα για τα εργασιακά ζητήματα, η οποία παραπέμπει σε Μεσαίωνα. Τα κυβερνητικά στελέχη αντέδρασαν με σιγή ασυρμάτου, μολονότι το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης. Είναι προφανές ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν να μην έρθουν στη δημοσιότητα οι συμφωνίες με την τρόικα πριν από τις εκλογές".

ΤΑ ΝΕΑ: Γάλα, φάρμακα και τώρα τα ταξί!

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μπροστά σε τριπλό μέτωπο αντιδράσεων βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση: πέρα από τους γαλακτοπαραγωγούς και τους φαρμακοποιούς, επίκειται σύγκρουση και με τους ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι θίγονται επίσης από τις διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπει το προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο".

Kontranews: Εκατό επώνυμοι λάδωναν κόμματα και πολιτικούς

Σύμφωνα με την εφημερίδα "από πολύ αξιόπιστη πηγή, πληροφορηθήκαμε ότι ταχυδρομήθηκε και ήδη θα βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ογκώδης φάκελος, μέσα στον οποίον υπάρχει επιστολή - βόμβα που περιλαμβάνει ονόματα επιχειρηματιών που λάδωναν συνήθως 15-20 μέρες πριν από τις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 και μετά, με τεράστια ποσά, κόμματα και πολιτικούς". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ