2014-03-26 12:14:11
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗ Red Bull
Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, θεωρεί πως η ομάδα του έχει μεγάλη τύχη στην έφεση κατά της απόφασης ακύρωσης του Ντανιέλ Ρικιάρντο στο Grand Prix της Αυστραλίας, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Αισιοδοξία πως θα δικαιωθεί στην έφεση που κατατέθηκε κατά της απόφασης ακύρωσης του Ντανιέλ Ρικιάρντο στο Grand Prix της Αυστραλίας υπάρχει στις τάξεις της Red Bull. Η πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές είδε τον Αυστραλό πιλότο να χάνει τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στον αγώνα, όταν κρίθηκε πως υπήρχε παραβίαση στο όριο ροής καυσίμων του μονοθεσίου.

«Κάναμε έφεση γιατί δεν πιστεύουμε και είμαστε πεπεισμένοι γι’ αυτό, ότι δεν παραβιάσαμε τους κανόνες. Θεωρούμε πως έχουμε πολύ ισχυρά στοιχεία για τη δικαίωσή μας, αλλά θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

Η Red Bull δεν εμπιστεύτηκε τους αισθητήρες για τον έλεγχο ροής καυσίμων που παρείχε η FIA και χρησιμοποίησε δικούς της, πράγμα που οδήγησε στην τιμωρία της. Η έφεσή της στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε μεγαλύτερη ροή καυσίμων και ότι δεν προβλέπεται από πουθενά ότι κάθε ομάδα οφείλει να χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της FIA. Η έφεση θα εκδικαστεί στις 14 Απριλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ