2014-03-26 13:27:56
Φωτογραφία για Πουλάει τον Λουκάκου η Τσέλσι
Διατεθειμένος να βγάλει τον Ρομελού Λουκάκου στο σφυρί είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σχεδιάσει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα της Τσέλσι χωρίς τον Βέλγο.

Η σχέση τους δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές και φαίνεται πως ανάλογη θα είναι και η συνέχεια. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε το καλοκαίρι να παραχωρήσει δανεικό τον Ρομελού Λουκάκου και λίγους μήνες μετά εξήγησε τους λόγους, όταν του είχε ασκηθεί σφοδρή κριτική για την επιλογή του.

Ο Βέλγος επιθετικός, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Τότεναμ, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Έβερτον, όμως, αυτό δεν είναι ικανό για να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό σύμφωνα με τη "Daily Mail". Το καλοκαίρι ο Λουκακού θα επιστρέψει στην Τσέλσι, όμως, φαίνεται πως θα πουληθεί με τον Μουρίνιο να θέλει τουλάχιστον 17 εκατομμύρια λίρες, όσα δηλαδή έδωσαν οι "μπλε" για να τον αποκτήσουν.

Μπορεί Φερνάντο Τόρες, Σαμουέλ Ετό και Ντεμπά Μπα να μην είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται τη επόμενη χρονιά στο "Στάμφορντ Μπριτζ", αλλά αυτό μάλλον δεν πτοεί τον Μουρίνιο. Η Τσέλσι αναμένεται το καλοκαίρι να προχωρήσει στην απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος με τον Ντιέγκο Κόστα να είναι ο πρώτος της λίστας και τον Μάριο Μάντζουκιτς να χαίρει επίσης της εκτίμησης του "Special One".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ