2014-03-26 14:08:37
Φωτογραφία για Αχαϊκή Τράπεζα: Δικαστική πραγματογνωμοσύνη διενεργεί ο Οικονομικός Εισαγγελέας - Οι ποινικές δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί
Μόνο το Υπουργείο Δικαιοσύνης απάντησε στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης με θέμα: «Διερεύνηση του σκανδάλου σχετικά με την κακοδιαχείριση στην συνεταιριστική Τράπεζα της Αχαΐας».

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 1489/07-03-2014 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών και το υπ’ αριθμ. 7614/06-03-2014 έγγραφο του Γραφείου Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος προκύπτει ότι οι δύο ποινικές δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί έχουν συσχετιστεί και διενεργείται, υπό την αρμοδιότητα της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, προκαταρκτική εξέταση στα πλαίσια της οποίας διενεργείται ήδη δικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Το επίσης συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών δεν απάντησε στα όσα κρίσιμα το αφορούν και συγκεκριμένα σχετικά με τη διαδικασία και την πορεία διαχειριστικού ελέγχου και εκκαθάρισης της Τράπεζας. Επί του θέματος θα επανέλθει επίκαιρη ερώτηση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θεσσαλονίκη 2020
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θεσσαλονίκη 2020"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ