2014-03-26 14:58:23
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ - Τους Παπανδρεϊκούς υποπτεύεται ο Βενιζέλος ότι έχουν σχεδιάσει πτώση της κυβέρνησης...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Σχέδια κυβερνητικής αποσταθεροποίησης υπαινίσσονται στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την στάση ορισμένων βουλευτών του κόμματος για την ρύθμιση που αφορά το φρέσκο γάλα. 

 

Στην Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαίο ότι τουλάχιστον δύο από τους τρεις βουλευτές που έχουν βγει ανοιχτά και θορυβωδώς απέναντι στην αλλαγή που αφορά την συμφωνία για το γάλα εξακολουθούν να διατηρούν σχέσεις με το παπανδρεϊκό περιβάλλον και μάλιστα δείχνουν ότι επηρεάζονται ακόμη από αυτό. 

Ο Μιχάλης Κασσής κατατάσσεται στην κατηγορία "διαφωνώ σε όλα" αλλά τού αποδίδεται μία ιδιαίτερη ευαισθησία λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η εκλογική του περιφέρεια (Ιωάννινα) και της σχέσης της με κτηνοτρόφους και γαλακτοπαραγωγούς. 

Όμως για τον Θάνο Μωραϊτη θυμίζουν ότι ανήκει στην ομάδα των 11, η οποία επιπλέον το τελευταίο διάστημα περίπου ταυτίστηκε με τον κ
. Παπανδρέου αποφασίζοντας να διαχωρίσει την στάση της από την "Ελιά". Επίσης ο Γιώργος Πεταλωτής που εμφανιζόταν να ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος  στις ευρωεκλογές απάντησε αρνητικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν τού έγινε η σχετική πρόταση. Επίσης είναι γνωστές οι στενές σχέσεις του Νίκου Σηφουνάκη με τον Γ. Παπανδρέου όπως επίσης και οι διαφωνίες που έχει διατυπώσει τόσο για τον τρόπο ανάπτυξης της "Ελιάς" όσο και για την συμπόρευση με την Νέα Δημοκρατία. 

Στο ΠΑΣΟΚ σήμερα συγκαλούν το Συντονιστικό της κοινοβουλευτικής ομάδας στην Βουλή προκειμένου παρουσία των βουλευτών να δοθούν διευκρινίσεις ως προς το περιεχόμενο της ρύθμισης για το γάλα. Οι ίδιοι όμως οι διαφωνούντες το τελευταίο 24ωρο εμφανίστηκαν αμετακίνητοι ως προς την πρόθεσή τους να καταψηφίσουν την επίμαχη αλλαγή.  

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου πως "έχουμε πνιγεί σε μία κουταλιά γάλα. Όταν έχουμε φέρει το πρωτογενές πλεόνασμα  δεν μπορούμε να ασχολούμαστε πέντε μέρες με αυτό το πράγμα. Κάτι άλλο συμβαίνει...".

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/336426/sto-pasok-diabazoyn-sto-hellip-gala-sxedio-kybernhtikhs-apostatheropoihshs#ixzz2x4aKu4ve
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ