2014-03-26 16:30:06
Φωτογραφία για Τζένη Μπαλατσινού: Δεν μου αρέσει η αγένεια και η αυθάδεια
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη του Mega.

Η συνεργασία στο "Πρωινό mou":

«Νομίζω ότι όλοι θέλουμε τον χρόνο μας. Όπως κι εσύ είστε φρέσκοι τώρα και θέλετε χρόνο να βρείτε τις ανάσες και τα πατήματα του καθενός, είναι φυσιολογικό αυτό. Το αισθάνομαι πια ότι έχουμε γνωριστεί περισσότερο και αυτό βγαίνει. Εγώ πάντως περνάω πάρα πολύ καλά, είναι οι ωραιότερες τρεις ώρες της ημέρας»

Η πρόταση για το πρωινό:

«Ο Πέτρος δεν είχε ανάγκη από στήριξη δική μου, έτσι κι αλλιώς. Στην αρχή, όντως, είχα πολλούς ενδοιασμούς και δεν περίμενα ότι θα πέρναγα τόσο καλά. Πίστευα ότι θα μου ήταν πιο δύσκολο. Τελικά αυτά που δεν πιστεύεις βγαίνουν και αυτά που πιστεύεις δεν πάνε τόσο καλά. [...] Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει, μου αρέσει όμως. Αν μου ταιριάζει, η... νεκροψία θα δείξει»

Η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Επειδή είμαστε πάρα πολλές ώρες μαζί με τον Πέτρο στο γραφείο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά επειδή ο καθένας είχε τον δικό του μικρόκοσμο, δεν θέλαμε να είμαστε τόσο πολλές ώρες μαζί. Εκεί έπρεπε να το σκεφτούμε, να δούμε τις ισορροπίες μεταξύ μας και βασικά εκεί το ρισκάραμε»

Οι φήμες περί αντικατάστασης & οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν:

«Ξέρετε πώς είναι το παιχνίδι, η τρίχα γίνεται τριχιά. Ακούγεται κάτι, παίρνει μετά άλλες διαστάσεις, γίνεται δεινόσαυρος... [...] Νομίζω είναι πολύ νωρίς. Δεν έχουμε συμβόλαιο για του χρόνου, μόνο για φέτος έχουμε υπογράψει. Ήταν δοκιμαστικό και για το κανάλι, να δούμε όλοι πώς θα πάμε, να δούμε κι εμείς τα πατήματά μας και βλέπουμε...»

Οι σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, μας είχε κάνει πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 πρόπερσι νομίζω. Όπως γέλασα μόνη μου φέτος με την πρόταση στον Πέτρο για το πρωινό, έτσι τότε είχαμε γελάσει και οι δυο»

Η αναφορά στη Φαίη Σκορδά:

«Κοινωνικά έχουμε βρεθεί μια – δυο φορές, αλλά δεν έχουμε κάνει ποτέ παρέα. Την εκτιμώ, είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας και πιστεύω κάνει πολύ καλά τη δουλειά της»

Η ενόχληση από τη σκληρή κριτική:

«Δεν μου αρέσει η αγένεια και η αυθάδεια. Μάλιστα, αν βρεθώ σε μια παρέα και αισθανθώ πως στο περιβάλλον που βρίσκομαι μιλάει πολύ εύκολα ο άλλος για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζει, ενοχλούμαι. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό μια ευπρέπεια και στον λόγο και τρόπο που μιλάς για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Αν κάνεις σάτιρα και πεις και μια βλακεία παραπάνω, πάντα να είναι μέσα σε ένα πλαίσιο. Δεν θέλω να μιλάς με εμπάθεια και κακία και πολύ εύκολα, επειδή κάποιοι έχουν ένα βήμα. Αυτό με προσβάλλει»

Η ατυχής στιγμή στο Πρωινό mou (σ.σ: αναφερόμενη στη μέρα που παραδέχτηκε πως διέκοψε δύο εγκυμοσύνες):

«Υπάρχει μια στιγμή που αισθάνθηκα άσχημα. Ήταν κάτι προσωπικό δικό μου, αλλά δεν θέλω να το αναλύσω γιατί θα πάρει άλλες διαστάσεις. Καμιά φορά, όμως, σε παίρνει η μπάλα, αν αισθάνεσαι και πολύ χαλαρά. Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, θέλω να το ξεχάσω. Δεν είναι ότι μετάνιωσα, απλά δεν έπρεπε να το έχω πει»
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ