2014-03-26 19:39:09
Φωτογραφία για Βίντεο σοκ: Εν ψυχρώ εκτέλεση άστεγου από πάνοπλους αστυνομικούς - Προσοχή σκληρές εικόνες
Οι εικόνες προκαλούν σοκ, φρίκη και οργή. Πάνοπλοι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ και εκτελούν εν ψυχρώ έναν άστεγο «καταδικάζοντας» τον για το απίστευτο έγκλημα του να κάνει παράνομα κάμπινγκ σε ορεινή περιοχή!

Τις σκληρές εικόνες κατέγραψε καρέ καρέ η κάμερα στο κράνος ενός αστυνομικού με το ντοκουμέντο της φρίκης να περιγράφει τα δραματικά λεπτά από την στιγμή που ο άστεγος αρνείται να παραδοθεί στις αρχές μέχρι το δευτερόλεπτο που οι αστυνομικοί πατούν τις σκανδάλες και τον εκτελούν στους πρόποδες του Albuquerque στην Πολιτεία του Νέου Μεξικό.

Όπως αποκαλύπτει η Huffington Post, o 38χρονος Τζέιμς Μπόιντ που είχε ιστορικό ψυχικών νοσημάτων και βίαιης συμπεριφοράς, πυροβολήθηκε θανάσιμα στις 16 Μαρτίου. Για τρείς ολόκληρες ώρες από την στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί αλλά εκείνος ηρνείτο πεισματικά.

Ξαφνικά και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι αστυνομικοί πέταξαν μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης προκαλώντας πανικό στον 38χρονο, ο οποίος αντέδρασε τραβώντας μαχαίρι.


Στη θέα του μαχαιριού οι αστυνομικοί αφού αρχικά του φώναξαν να το πετάξει κάτω, στη συνέχεια και χωρίς να διστάσουν άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον Boyd.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η ενέργεια των αστυνομικών ήταν «δικαιολογημένη» καθώς όπως αναφέρουν ο άστεγος τους απειλούσε! Δεν απάντησαν όμως στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί δεν έκαναν χρήση όπλου εκκένωσης ηλεκτρικού φορτίου για να τον ακινητοποιήσουν αλλά αληθινά πυρά που προκάλεσαν τον θάνατο του.

Πηγή: exedra.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ