2014-03-26 19:56:05
Φωτογραφία για Εκδήλωση Βράβευσης Σχολείων που συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Π.Ε. «Μαθάινω για τα Δάση»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων και των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με επιτυχία στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» τα τρία τελευταία έτη (2010-2013). Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και φιλοξενήθηκε στη ΧΑΝ Αθηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Μανιάτης, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς επίσης ο κύριος Λεωνίδας Κόλλας, Αντιπρόεδρος της ΕΕΠΦ και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου.

Μαθητές και μαθήτριες, εκπρόσωποι των Περιβαλλοντικών Ομάδων, παρουσίασαν τις δράσεις τους μέσω δρώμενων. Παράλληλα υπήρχε έκθεση με πόστερ, μέσω των οποίων τα βραβευόμενα σχολεία απεικόνιζαν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο του δικτύου.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των σχολείων και των εκπαιδευτικών του Δικτύου.Ως βραβείο δόθηκε ένα σακίδιο με εργαλεία και όργανα για την εργασία στο πεδίο, καθώς και το εκπαιδευτικό πακέτο «Το παιχνίδι ως μέσο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Άθλησης και Δράσης», το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια, και προτάσεις δραστηριοτήτων στο πεδίο και φύλλα εργασίας. Συνολικά βραβεύτηκαν 34 σχολεία από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ