2014-03-27 09:20:12
Φωτογραφία για ΝΤΕ ΜΠΛΑΣΙΣ : ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην αξία της κατάκτησης της νίκης σε ένα ματς με τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο.

Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων κληθείς να σχολιάσει στο συνδρομητικό κανάλι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας που είναι πρώτος στην βαθμολογία. Είναι πάντα σπουδαίο να νικάς τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή.

Είχαμε πάθος και πολύ όρεξη για τη νίκη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Τρίπολη. Θέλουμε να παίξουμε καλά στα πλέι οφ. Το όνειρό μας είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον κόουτς Μίτσελ μιλήσαμε για το γκολ που δεν μέτρησε. Μου είπε πως ήμουν λίγο οφσάιντ. Τον πίστεψα και μου είπε παράλληλα να συνεχίσω και αυτό έκανα. Εμείς θέλουμε στην συνέχεια να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην έδρα μας.

Να είναι όλοι οι παίκτες μας έτοιμοι. Γενικά προσπαθώ και παλεύω πολύ για το σκοράρισμα με την φανέλα του Αστέρα. Σήμερα έβαλα γκολ με τον Ολυμπιακό και μετά μου έγινε πάσα για να βάλω γκολ και τελικώς σκόραρε ο Καράσκο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ