2014-03-27 14:14:13
Φωτογραφία για ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ... ΝΟΥΝΙΕΣ
Ξεκαθαρίζει η υπόθεση των οφειλών της Ιντεπεντιέντε στον Ολυμπιακό, από την μεταγραφή του Νούνιες, αφού την Παρασκευή αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.

Εξελίξεις στο θέμα που υπάρχει με την Ιντεπεντιέντε, αναμένεται να υπάρξουν στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες, αφού αύριο θα εκδικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση στο TAS. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Γαύρος», η ομάδα από την Αργεντινή, οφείλει στους ερυθρόλευκους το ποσό των 1,8 εκ. δολαρίων από την μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες το 2008.

Μπορεί ο παίκτης να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνίζεται στον ΟΦΗ, όμως, παρά τα 5,5 χρόνια που έχουν περάσει, η οικονομική εκκρεμότητα δεν έχει προχωρήσει. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο διαιτητικό Δικαστήριο της ΦΙΦΑ, με την ελπίδα να βρει επιτέλους το δίκιο του.

Εκεί θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε για να εκπροσωπήσει την ομάδα του, ενώ εκτός από τους ερυθρόλευκους θα έχει να αντιμετωπίσει και τους ανθρώπους της Άρσεναλ Σαραντί, στην οποία επίσης υπάρχουν χρωστούμενα. Ο Χαβιέ Καντέρο, πάντως, υποστηρίζει πως θα είναι άδικο να υπάρχει βαθμολογική τιμωρία της ομάδας του, η οποία αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Αργεντινής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ