2014-03-27 14:46:04
Φωτογραφία για Εθνικό Μέτωπο - Ο τομέας Πολιτισμού για τη παγκόσμια ημέρα θεάτρου
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Θεάτρου ο τομεάρχης πολιτισμού για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κ. Πάνος Χατζηγεωργιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

"Σε μια χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και ύμνησε τον ανώτερο άνθρωπο, δείχνοντας τον δρόμο και στα άλλα έθνη με την φωτοδότρα δύναμη του οικουμενικού Ελληνισμού πανταχού παρούσα,δεν θα μπορούσε το θέατρο να λείπει απο την φαρέτρα της εκπολιτιστικής δύναμης που είδε το φώς αυτού του κόσμου σε αυτά τα χώματα.

Το Θέατρο,αποτελεί την παιδεία των ενηλίκων και αν και βρίσκεται σε κρίση αξιών αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα πρόβληματα ελευθεριότητας χάριν μιάς περίεργης θεώρησης περί ελευθερίας της έκφρασης, όπως τα πάντα σε αυτή την χώρα την συγκεκριμένη ιστορικοκοινωνική περίοδο,ποτέ δεν παυεί να λειτουργεί ως φάρος για τις ψυχές και ως δημιουργός της τέχνης της "εκ του κόσμου,δια τον κόσμον" όπως σημειώνω πάντοτε.

Ο πολιτισμός και το Θέατρο αναγκαστικώς νοσεί όπως ολάκερη η κοινωνία μας,μοναδική ελπίδα ο δικός μας αγώνας για την ανάταση αυτού του τόπου και του λαού διαμέσου της πλέον επικινδύνου επαναστάσεως για τους διαχειριστές της εξουσίας,αυτής του πνεύματος" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηγεσία και Συντονισμός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ηγεσία και Συντονισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ