2014-03-27 15:11:04
Φωτογραφία για Δρυμός: Ξεκινούν τα περίπολα οι κάτοικοι
Με την φράση ΄΄Δεν πάει άλλο ξεκίνησε΄΄ την ομιλία του χθες Τετάρτη στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΠΗ Δρυμού ο πρόεδρος του τοπικού κ Γιώργος Πουλέκας .

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε πλευρά και θα προσπαθήσουμε να περιφρουρήσουμε με συγκεκριμένους τρόπους τις ζωές και τις περιουσίες μας πρόσθεσε. Δεν θα αντικαταστήσουμε την δημόσια ασφάλεια και δεν είμαστε άλλωστε αρμόδιοι για αυτό. Μπορούμε όμως να προσέχουμε ΄΄ με απλό τρόπο την κίνηση ΄΄ ύποπτων ατόμων και οχημάτων τις νυχτερινές ώρες με εθελοντές .Το εγχείρημα πέτυχε τόσο την Ασσηρο όσο και στο γειτονικό Μελλισοχώρι.

Πρώτο βήμα ήταν η δημιουργία μιας ομάδας με επικεφαλής των πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου που θα οργανώσει την όλη προσπάθεια .

Δεύτερο βήμα όταν η αναζήτηση ανθρώπων που θα θυσιάσουν από την προσωπική τους ζωή χρόνο για την περιπολία . Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά αφού από τους παρόντες δήλωσαν 80 άτομα εθελοντές στην πλειοψηφία τους νέοι ηλικίας από 25 έως 40 ετών χωρίς να αποκλείονται άτομα μεγαλύτερης ηλικίας .Σήμερα θα ξεκινήσουν οι πρώτες περιπολίες και παράλληλα θα ετοιμαστεί πρόγραμμα υπηρεσιών.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει δεύτερη συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ για την καλύτερη ενημέρωση και τους τρόπους που θα ενεργούν τα΄΄περίπολα.

ta-masalia.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ