2014-03-27 17:00:16
Φωτογραφία για «Ο ΑΛΟΝΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜΙ»
Την άποψη ότι ο Αλόνσο θέλει να βγάλει από το παιχνίδι τον Κίμι Ραϊκόνεν, ώστε η ομάδα να αφοσιωθεί στον Ισπανό εξέφρασε ο Ζακ Βιλνέβ, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την πεποίθηση ότι ο Φερνάντο Αλόνσο έχει σκοπό να επηρεάσει την ψυχολογία του ομόσταβλού του, Κίμι Ραϊκόνεν, με σκοπό να στρέψει το ενδιαφέρον της ομάδας πάνω του εξέφρασε ο Ζακ Βινέβ.

Ο πρώην πιλότος της Formula 1 ωστόσο τόνισε πως αυτό δεν τον ανησυχεί καθώς πιστεύει ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Ακόμη, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την F14T, επισήμανε πως και το 2007 είχε προβλήματα με την Ferrari, αλλά τελικά στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Το πλάνο του Φερνάντο είναι προφανές, θέλει να… χτυπήσει τον Κίμι με κάθε κόστος. Στις δοκιμές ήταν ήρεμος, αλλά στην Μελβούρνη έδειξε τις πραγματικές του προθέσεις. Στους πρώτους αγώνες θα προσπαθήσει να επηρεάσει την ψυχολογία του Κίμι και στη συνέχεια να κάνει την ομάδα να περιστρέφεται γύρω του. Ωστόσο, οι φίλοι του Iceman δεν θα πρέπει να ανησυχούν, και το 2007 είχε πρόβλημα με την Ferrari του, αλλά πήρε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βιλνέβ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ