2014-03-27 19:37:11
Φωτογραφία για Ο Κώστας Μπίγαλης live στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή
Ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ’80 και του ’90, ο Κώστας Μπίγαλης δημιουργός και ερμηνευτής πολλών αγαπημένων ποπ τραγουδιών, έρχεται για μία ακόμη φορά, πιστός στο ραντεβού του με το Πατρινό κοινό, στα μέρη μας για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο Disco Room της Πάτρας, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως αυτή την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 μετά τις 11 το βράδυ.

Ο Κώστας Μπίγαλης που έχει ξανατραγουδήσει με επιτυχία στο Disco Room, καλεί το Πατρινό κοινό να έρθει κι αυτή την Παρασκευή, προκειμένου όλοι μαζί να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές και τις παλαιότερες επιτυχίες του.

O Κώστας Μπίγαλης που βρίσκεται στο μουσικό χώρο πάνω από τριάντα χρόνια ενώ μία από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το Αγγλόφωνο χορευτικό κομμάτι «I miss you», αναμένεται να ερμηνεύσει στις 28 Μαρτίου 2014 στο Disco Room όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του είναι το τραγούδι «Του Αιγαίου τα blues», η «Μελισσούλα», η «Ρίνα- Κατερίνα», «Το τρεχαντήρι», με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον το 1994, «Μύθος», κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπίγαλης όσα χρόνια κι αν περάσουν, συνεχίζει να γεμίζει μαγαζιά, κάτι που συνέβη και την τελευταία φορά στο Disco Room της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ