2014-03-27 21:29:05
Φωτογραφία για Ο δήμαρχος μήνυσε πρόεδρο κοινότητας, στα Τρίκαλα!
Μήνυση εναντίον του προέδρου της Κοινότητας Μεγάρχης, Χρ. Σκρέκα, για παράνομη αμμοληψία, κατέθεσαν ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας και ο αντιδήμαρχος Αθ. Ξάφος Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr  η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, στην οποία μάλιστα οι μηνυτές προσκόμισαν και φωτογραφίες από το χώρο κατά μήκος του Πηνειού ποταμού. «Τους τελευταίους μήνες δεχόμαστε στα γραφεία του Δήμου Τρικκαίων προφορικές καταγγελίες από κατοίκους της Τ.Κ. Μεγάρχης ότι τα τελευταία δυο έτη περίπου ο Χρήστος Σκρέκας του Στεφάνου, ο οποίος είναι εργολάβος χωματουργικών εργασιών και τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της Τ.Κ. Μεγάρχης, όλως παρανόμως, αυθαιρέτως και καταχρηστικής, χωρίς άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας κάνει απόληψη υλικών από τις όχθες του Πηνειού ποταμού και κατόπιν επεξεργασίας του ειλημμένου υλικού, απομακρύνει μέρος αυτού, προκειμένου στη συνέχεια να το πουλήσει σε τρίτους και να προσπορίσει στον εαυτό του οικονομικό όφελος επιβαρύνοντας δια των πράξεων αυτών το περιβάλλον, αλλά και τον Δήμο Τρικκαίων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά.


Η μήνυση καταλήγει με τους με τους Χρήστο Λάππα και Σάκη Ξάφο να ζητούν διερεύνηση της υπόθεσης και αιτούνται να κινηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου!...

Όλα δείχνουν ότι το «παιχνίδι χοντραίνει» ενόψει εκλογών, με δεδομένο κιόλας ότι ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μεγάρχης, εναντίον του οποίου έγινε η μήνυση, κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με το Συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα», του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ