2014-03-27 22:08:05
Φωτογραφία για Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας
Η Ομογενειακή Κοινωνική Οργάνωση ΕΛΠΙΔΕΣ, το Γυναικείο Τμήμα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ των ΑΧΕΠΑΝΣ, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α, την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας και την Ένωση Γονέων και κηδεμόνων του Α΄ Διαμερίσματος, διοργανώνουν  ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους, με τη συμμετοχή της Ομάδας Διασωστών Χαλκηδόνας, η οποία θα κάνει επίδειξη Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και το μουσικό πρόγραμμα του συγκροτήματος PARANAUE στις 13:00.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Πρόεδρος, κα. Γιώτα Σασοπούλου, «η Οργάνωσή μας είναι σταθερά προσανατολισμένη στις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, βρίσκεται κοντά στα προβλήματα και τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας μας. Οι παρεμβάσεις μας έχουν στόχο να φέρουν προοπτικές και λύσεις στα προβλήματα των ημερών μας. Να τα επισημάνουμε, να τα αναδείξουμε και να προσπαθήσουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς και την Ελληνική κοινωνία να δώσουμε εφικτές και βιώσιμες λύσεις. Σκοπός μας να δράσουμε. Να βοηθήσουμε. Να μη μείνουμε απαθείς και αδιάφοροι.»


Οι ανάγκες σε αίμα ολοένα αυξάνονται και η μοναδική του πηγή είναι μόνο ο άνθρωπος. Για το λόγο αυτό, η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στην Πόλη της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα.

Κινητοποιώντας όλους μας και όσους μπορούν να συμμετέχουν στη προσπάθειά μας, μαζεύουμε φάρμακα, ενισχύοντας παράλληλα και το Κοινωνικό μας Φαρμακείο, που στεγάζεται στο Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ» , για συνανθρώπους  μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με εκτίμηση,

Οι ΕΛΠΙΔΕΣ  
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ