2014-03-27 22:47:05
Φωτογραφία για Η UEFA ετοιμάζει την National League
Μία νέα διοργάνωση ετοιμάζει η UEFA, με την οποία θέλει να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φιλικά ματς μεταξύ των εθνικών ομάδων, όπως ανακοίνωσε στο συνέδριό της στο Καζακστάν, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Έτσι λοιπόν ετοιμάζει την National League ώστε να δώσει νέο χρώμα στα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Φυσικά μοναδικός στόχος της UEFA μέσα από αυτή τη νέα διοργάνωση, δεν είναι μόνο δοθεί ενδιαφέρον σε φιλικά ματς, αλλά και να αυξηθούν τα έσοδα για την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, καθώς ανοίγει ακόμη περισσότερο η αγορά και καινούργιοι χορηγοί είναι προ των πυλών.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, σύμφωνα με το πλάνο, στόχος είναι γίνουν πιο ενδιαφέροντα τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων δίνοντας ως έπαθλο ακόμα και θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι εθνικές θα χωριστούν σε ομίλους όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και θα τίθενται αντιμέτωπες στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τα φιλικά τους. Οι εθνικές ομάδες θα είναι χωρισμένες σε κατηγορίες  με βάση την δυναμικότητά τους.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες, οι τελευταίες ομάδες θα υποβιβάζονται και τις πρώτες τέσσερις να παίζουν ανά διετία σε ουδέτερο έδαφος σε  Final Four με τον νικητή να κατακτά το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.
sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ