2014-03-28 08:30:08
Φωτογραφία για Ο καιρός την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014
Για την Παρασκευή 28 Μαρτίου προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, ενώ λίγες σποραδικές βροχές θα σημειωθούν και στο ανατολικό Αιγαίο και η Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση μέχρι και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 18 με 20 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά: Στη Θράκη προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και πολύς αέρας, αλλά πριν το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στη Μακεδονία προβλέπεται άστατος καιρός με σποραδικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Στα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 με 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται βροχές, κατά διαστήματα καταιγίδες και στα βουνά Ηπείρου και Στερεάς χιονοπτώσεις.

Στην Κεφαλονιά αναμένονται βροχές το πρωί, ισχυροί άνεμοι και το μεσημέρι καταιγίδες.


Στη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και μέχρι και το μεσημέρι ενισχυμένοι νοτιοδυτικοί άνεμοι. Στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Στην Κρήτη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται αρχικά βροχές και ενισχυμένοι νοτιάδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Στις Κυκλάδες θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένονται, το πρωί πολύς αέρας και σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι βελτίωση.

Στη Θεσσαλία θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς. Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 20 βαθμούς. Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, όμως η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ