2014-03-28 10:59:08
Φωτογραφία για Ντερβίς Έρογλου: Καταδικάζει την επίθεση του ΕΛΑΜ και εκφράζει ανησυχία για το Κυπριακό
Καταδίκασε τα επεισόδια χθες στη Λεμεσό και την επίθεση μελών του ΕΛΑΜ εναντίον του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Ντερβίς Έρογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση ο Τ/κ ηγέτης εκφράζει την έντονη καταδίκη του και εύχεται στον κ. Ταλάτ και την ομάδα που τον συνόδευε περαστικά.

Πρέπει όλες οι πλευρές και οι άνθρωποι να σταθούν ενάντια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είπε, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβαν αλλά και με δηλώσεις του κ. Ταλάτ, υπήρξε ολιγωρία των Ε/κ αρμοδίων για την ασφάλεια. Το ότι η «ε/κ διοίκηση» δεν έλαβε γι’ αυτό το θέμα τα απαραίτητα μέτρα είναι λυπηρό και ανησυχητικό, δήλωσε.

«Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η διαδικασία των συνομιλιών έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο και μεταξύ των δύο πλευρών είναι στην ατζέντα μέτρα για την εξάλειψη της υπάρχουσας δυσπιστίας, αυτού του είδους τα βίαια γεγονότα φέρνουν ανησυχία», ανέφερε.

Το Κυπριακό, συνέχισε, δεν μπορεί να λυθεί με την προσφυγή στη βία και αυτοί που χρησιμοποιούν αυτό το μέσον πρέπει να ξέρουν ότι βαθαίνουν την ανασφάλεια που υπάρχει ήδη μεταξύ μας. Με το μάθημα από αυτό το γεγονός, κατέληξε, αναμένει ότι η ε/κ πλευρά θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα.

offsite.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζώδια και χρήμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζώδια και χρήμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ