2014-03-28 13:55:20
Φωτογραφία για Δημήτρης Πεφάνης: Η Νέα Αρχή θα δημιουργήσει γραφεία προσέλκυσης συνεδρίων
Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Δημήτρης Πεφάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι γνωστό ότι η πόλη των Πατρών, παρά τα πολλά της ελκτικά πλεονεκτήματα δεν έχει αναδειχθεί σαν κατάλληλος τόπος για προσέλκυση συνεδρίων.

Κάποιες λίγες προσπάθειες στ παρελθόν έχουν γίνει με πρωτοβουλίες κυρίως πανεπιστημιακών κύκλων,. Για τον σκοπό αυτό, η ΝΕΑ ΑΡΧΗ, δεσμεύεται να δημιουργήσει γραφείο προσέλκυσης συνεδρίων. Τα συνέδρια αυτά, θα αναζητηθούν μεταξύ εκείνων που μπορεί να δεχθεί η πόλη, γιατί είναι γνωστά και τα προβλήματα, όπως ο περιορισμένος αριθμός κλινών και η έλλειψη χώρων εστίασης υψηλού αριθμού καλεσμένων. Βεβαίως κατά την ευρύτερη καλοκαιρινή περίοδο παρουσιάζεται μεγαλύτερη ευχέρεια και για αυτό ο προσανατολισμός αναζήτησης θα έχει και χρονικό στόχο υποδοχής συνεδρίων κυρίως τους μήνες από Μάιο έως και Οκτώβριο με απώτερη πρόθεση και την «επιμήκυνση» της καθαυτό καλοκαιρινής περιόδου.

Είναι αυτονόητο τέλος, ότι η λειτουργία του αεροδρομίου του Αράξου, το έργο της σιδηροδρομικής γραμμής και η ολοκλήρωση των εργασιών των εθνικών οδών θα βοηθήσει ιδιαίτερα αυτή την στόχευση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ