2014-03-28 19:28:16
Φωτογραφία για Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το συγκινητικό Πάμε Πακέτο σάρωσε και χθες σε τηλεθέαση
Ούτε την επιτυχημένη σαπουνόπερα, που είναι καθημερινό ραντεβού με τον τηλεθεατή, ούτε την πολυδιαφημισμένη μεταφορά της παγκοσμίας επιτυχίας «Modern Family – Μοντέρνα Οικογένεια», με μερικά πολύ γνωστά ονόματα ηθοποιών, ούτε καν τα «Καρντάσιανς».

Οι περισσότεροι τηλεθεατές που είχαν ανοικτούς τους δέκτες τους το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου 2014 ήθελαν το δράμα που τους προσφέρει η δημοφιλής εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Πάμε πακέτο» στο Alpha, όπως σημειώνει ανάρτηση του σάιτ newpost.gr.

34,9% τηλεθέαση «έπιασε» η εκπομπή «Πάμε Πακέτο χθες βράδυ, η οποία ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, ιδίως όταν παρουσίασε το σμίξιμο μετά από τριάντα χρόνια δύο κοριτσιών αδελφών (κάτω φωτό), με τη μία να ζει στην Θεσσαλονίκη και την άλλη στην μακρινή Τεχεράνη στο Ιράν. Στο μεταξύ χθες είχε πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη με τους celebrities (ανάμεσα τους και η Αιγιώτισσα Ντορέτα Παπαδημητρίου) η οποία σημείωσε ικανοποιητική τηλεθέαση της τάξης του 27,7%.


Σαν παιχνίδι to Celebrity Game Night του Μega, πάντως δεν πολυενθουσίασε παρά την χαρωπή, ανάλαφρη ατμόσφαιρα του και από το τρέιλερ του υποσχόταν πολύ περισσότερα.

Αντίθετα πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το «World Party» του Alpha με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη που χθες τους είδαμε σε extreme sports και περιήγηση στην μακρινή Νέα Ζηλανδία.

Όπως σημειώνει το newpost.gr τη στιγμή που το Μεγάλο κανάλι προσπαθεί να δυναμώσει την Πέμπτη του, ρίχνοντας το νέο σήριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια» (23,0%) μετά τα «Κλεμμένα Όνειρα» (31,6%), η Βίκυ Χατζηβασιλείου του κάνει «χαλάστρα». Βέβαια, ούτε και τα... Καρντάσιανς στο κανάλι του ΑΝΤ1 έθελξαν το τηλεοπτικό κοινό με το 17,2% τηλεθέασης που έκαναν.

Όπως φαίνεται ο κόσμος προτιμά τη συγκίνηση και το δράμα του «Πάμε Πακέτο».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ