2014-03-28 19:50:04
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι 16 πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελιάς
Την Κυριακή το μεσημέρι η "Ελιά" θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές. Οπως είπε ο κ. Βενιζέλος με νόημα, θα είναι καλό να παραβρεθούν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση, προφανώς προκειμένου να στηρίξουν την "Ελιά".

Το μήνυμα απευθύνεται στον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και στους παπανδρεϊκούς βουλευτές που δεν είχαν παραστεί στην πρόσφατη συνδιάσκεψη της Ελιάς, καταφέρνοντας ισχυρό πλήγμα στο νεοσύστατο σχήμα ενόψει των ευρωεκλογών.

Η εκδήλωση-παρουσίαση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή, 30 Μαρτίου, στο Cine Κεραμεικός ( Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος). Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατάλογος και με τους 42 υποψηφίους έχει κλείσει με πολλά νέα πρόσωπα που εκπροσωπούν και περιφέρειες. Εκτός από τους 16 που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα( Συμβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Παντελής Καψής, Νίκος Μπίστης, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ η Βάσω Σουλαδάκη, Σωτ. Κατσέλος, Δ, Καρέλας, Ν. Τσολακίδης, Κ. Θεοδωρόπουλος, Μαρία Παπαϊωάννου – Σφαέλου, Π. Πάτρας, Απ. Ψωμάς και Μ. Επιτροπάκης , στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι και ο καθηγητής Ευρωπαϊκών Σχέσεων Παναγιώτης Ιωακειμίδης, από τους εγκυρότερους γνώστες των ευρωπαϊκών θεσμών.


Το μεσημέρι συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να σταλεί μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας του νομοσχεδίου την Κυριακή το βράδυ. Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ουδέποτε επέβαλλε κομματική πειθαρχία, ότι όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από διάλογο, σε μια προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του ότι εισακούονται οι απόψεις τους.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ