2014-03-28 21:24:06
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Ο επίσημος ύμνος από τον Κάρλος Σαντάνα
Η FIFA και η Sony Music Entertainment ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο επίσημος ύμνος του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας, που θα έχει τίτλο «Dar um Jeito ( Θα βρούμε τον τρόπο), θα παρουσιαστεί στην τελετή λήξης του τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τον Carlos Santana και άλλους τρεις καλλιτέχνες.

Δεδομένου ότι το τέταρτο κομμάτι θα προστεθεί στο επίσημο μουσικό πρόγραμμα του τουρνουά, το «Dar um Jeito» θα αποτελέσει μέρος της επίσημης πρεμιέρας του παγκοσμίου κυπέλλου, παράλληλα με το τραγούδι από τους Pitbull, Jennifer Lopez και Claudia Leitte, καθώς και το SuperSong (νικητήριο κομμάτι) που θα ενορχηστρωθεί από το Ricky Martin και αυτό της μασκότ του τουρνουά, που κυκλοφόρησε το 2012 από την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Arlindo Cruz .

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της FIFA, Thierry Weil, είπε μτεαξύ άλλων: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε μια ακόμη εντυπωσιακή ομάδα καλλιτεχνών να εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα της μουσικής του Μουντιάλ. Η FIFA και η Sony εργάστηκαν σκληρά για την παραγωγή ενός άλμπουμ που φέρνει τους ήχους της Βραζιλίας για τη ζωή μέσα από μια σειρά δημιουργικών κομματιών από τους Santana , Wyclef , Avicii και Alexandre Pires. Καλλιτέχνες-είδωλα και είμαι ενθουσιασμένος που θα είναι μέρος της τελετής λήξης του Μουντιάλ».


Από την πλευρά του ο σπουδαίος Carlos Santana τόνισε: «Είναι τιμή μου να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Μαζί με τα αδέλφια μου, Wyclef , Avicii και Alexandre Pires, ανυπομονούμε να εκτελέσουμε το τραγούδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Ιούλιο».
naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ