2014-03-29 09:34:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι φαρμακοποιοί απειλούν με απεργία διαρκείας και άρση πίστωσης - Τα φαρμακεία ασφαλείας σήμερα
Φυλλάδια στους πολίτες προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις ανατροπές στο χώρο της διάθεσης του φαρμάκου θα μοιράσουν και σήμερα το πρωί φαρμακοποιοί της Πάτρας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, με ανακοίνωση που εξέδωσε περιγράφει το πολυνομοσχέδιο "έκτρωμα" και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού "προκλητικές". Αναλυτικά επισημαίνεται:

"Μετά τις δραματικές εξελίξεις, όσον αφορά στις εισηγήσεις της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο που αφορά στα φαρμακεία και τις σημερινές προκλητικές δηλώσεις του υπουργού υγείας σε μεγάλο Αθηναϊκό κανάλι, δηλώνουμε πως το γάντι που πέταξε ο κ. Υπουργός, ο Φ.Σ. Αχαΐας το σηκώνει και καλεί τη διοίκηση του Π.Φ.Σ. και τους συλλόγους Αττικής και Πειραιά σε περίπτωση ψήφισης του ‘εκτρώματος’ να κάνουν γενικές συνελεύσεις και να προκηρυχτεί απεργία διαρκείας μόνο με διανυκτερεύοντα, καθώς και επ’ αόριστον άρση πίστωσης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας.


Ο Φ.Σ. Αχαΐας θα αναμένει τις αποφάσεις σας, για τη Γ.Σ. του τη Δευτέρα 31.03.2014 και ώρα 21:00 το βράδυ.

Για να εξηγήσουμε περεταίρω τις θέσεις μας, καλούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε., ηλεκτρονικά και έντυπα σε συνέντευξη τύπου αύριο (σήμερα) και ώρα 10:00 στα γραφεία του συλλόγου μας, ενώ στις 11:00 τα μέλη του συλλόγου θα μοιράσουν εκ νέου φυλλάδια στους συμπολίτες για να τους ενημερώσουν για το καταστροφικό νομοσχέδιο της Α’βάθμιας υγειονομικής περίθαλψης."

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΑΤΡΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Κ.ΑΧΑΪΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΜΕΣΣΑΤΙΔΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΡΙΟ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ