2014-03-29 13:20:02
Φωτογραφία για The Voice: Ποιοι πέρασαν στο τρίτο live και ποιοι αποχώρησαν!
Δες τα τελικά αποτελέσματα!

Ξεκίνησαν τα lives του The Voice που θα κορυφωθούν με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή! Στο πρώτο live που ξεκίνησε με το εντυπωσιακό τραγούδι που ερμήνευσαν οι coaches στη σκηνή, οι coaches επέλεξαν τους παίκτες με τους οποίους θα συνεχίσουν στο show και οι τηλεθεατές ψήφισαν εκείνους που τους μάγεψαν με τη φωνή τους!

Αναλυτικά:

Ομάδα Μιχάλη Κουινέλη:

Ο Γιούρι Μελίκοβ ήταν ο νικητής από το κοινό και πέρασε στο τρίτο live, ενώ ο Παναγιώτης Βιτζιλαίος ήταν εκείνος που σώθηκε από τον coach. Η Βιολέτα Νταγκαλού και ο Άρης Καμπανόςαποχώρησαν.

Ομάδα Μελίνας Ασλανίδου:

Στο τρίτο live απευθείας πέρασε η 16χρονη Αίμιλη Χαραλάμπους την οποία ψήφισαν οι τηλεθεατές, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου έσωσε την Ιφιγένεια Άτκινσον. Αυτό σημαίνει ότι η Μαίρη Δούτση και ηΑγγελική Ζήκα αποχώρησαν από το talent show.

Ομάδα Αντώνη Ρέμου:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου οι τηλεθεατές κράτησαν στο show απευθείας τον Άλεξ Οικονόμουενώ ο coach έσωσε τον Λευτέρη Κιντάτο και έτσι αποχώρησαν από το talent show η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Τικτόπουλος.

Ομάδα Δέσποινας Βανδή:

Το πρώτο της group που εμφανίστηκε στο πρώτο live του The Voice αποτελούνταν από τους:Βασίλης Αξιώτης, Κατερίνα Λιόλιου, Δημήτρης Φουρναράκης και Ελένη Γεραγίδη. Το κοινό με την ψήφο του κράτησε στο talent show την Κατερίνα Λιόλιου ,ενώ η Δέσποινα Βανδή κράτησε τον Δημήτρη Φουρναράκη Οι άλλοι δύο αποχώρησαν από το The Voice.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ