2014-03-29 15:43:12
Φωτογραφία για City's A.R.T. partners with HONDA
Το City's A.R.T., με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα-Διανομέα της HONDA στην Ελλάδα. Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παραχωρήσει NC750D Integra και Forza 300 για την διεξαγωγή των σεμιναρίων.

Το πρόγραμμα σεμιναρίων City's Advance Riding Technics ή εν συντομία City's A.R.T, αναφέρεται σε αναβάτες μοτοσυκλετών που κινούνται κυρίως στο αστικό κύκλο. Στόχος του προγράμματος είναι η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης ενός δικύκλου και να επισημάνει και άμεσα να επανορθώσει τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσυκλετών όταν κινούνται σε αστικές ταχύτητες. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του California Superbike School επιβλέπουν και διορθώνουν με το σωστό τρόπο τη τεχνική κατάρτιση του κάθε αναβάτη, επιβεβαιώνοντας έτσι την σωστή εφαρμογή της τεχνικής.

Το CIty's A.R.T. σχεδιάστηκε από τον cornering guru Keith Code, μετά από αίτηση του Υπουργείου Αμύνης για μείωση των ατυχημάτων των στρατιωτών και για λογαριασμό των Ειδικών Δυνάμεων των Η.Π.Α. Μετά από 8 χρόνια εφαρμογής στις ΗΠΑ το ποσοστό μείωσης των ατυχημάτων ξεπέρασε το 40% απόδειξη του άριστου σχεδιασμού και της σωστής ύλης.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει μεταφερθεί αυτούσιο στην Ελληνική αγορά, κατακτώντας με αυτό τον τρόπο, η χώρα μας να γίνει η δεύτερη χώρα στη Ευρώπη και η τρίτη παγκοσμίως όπου θα λειτουργήσει εμπορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

www.cityart.gr ή www.facebook.com/CityAdvanceRidingTechnics
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ