2014-03-29 18:35:10
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών θα διεκδικήσει το απόγευμα της Κυριακής (19:30, ΔΤ) στην Πύλο ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος κέρδισε με 3-0 σετ το Σάββατο τον Παναθηναϊκό στον 1ο ημιτελικό και την Κυριακή έχει ραντεβού με την ιστορία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης ο οποίος την Κυριακή θα διεκδικήσει το 3ο Κύπελλο της καριέρας του και το 2ο με τον Ολυμπιακό τόνισε:

"Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πρόκριση. Παίξαμε όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει και πήραμε μια σπουδαία νίκη σ' ένα δυνατό παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι μας ότι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σ' όλα τα αθλήματα είναι δύσκολα και ιδιαίτερα. Τα καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικό και για τον σύλλογο που θα παίξει σ' έναν ακόμη τελικό. Η ομάδα μας ρίσκαρε στο σερβίς χάλασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πήρε τη νίκη. Δείξαμε ομαδικότητα, πάθος, σοβαρότητα και πάνω απ' όλα συγκέντρωση. Δεν τελείωσε τίποτε ακόμη. Έχουμε ακόμη έναν τελικό που μόνο εύκολος δεν θα είναι. Μεγάλος στόχος μας είναι φυσικά το Κύπελλο. Εάν μια ομάδα μπορεί να έχει άγχος στον τελικό θα είναι ο Ολυμπιακός γιατί ήταν και θα είναι το μεγάλο φαβορί".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FOOTBALL LEAGUE-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FOOTBALL LEAGUE-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ