2014-03-29 20:11:09
Φωτογραφία για Η Κορίνα δεν εγκαταλείπει τον Σουμάχερ - Φτιάχνει  έπαυλη - νοσοκομείο
Σαν βράχος στέκεται δίπλα στον πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, η γυναίκα του, η οποία εξακολουθεί να πιστεύει στο θαύμα , κάνοντας παράλληλα ότι περνά από το χέρι της για να ξυπνήσει από το κόμμα ο σύντροφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κορίνα Μπετς φτιάχνει ένα ειδικό δωμάτιο στο σπίτι τους, ώστε να μπορέσει να πάρει τον αγαπημένο της Μίκαελ από το νοσοκομείο.

Το κόστος της κατασκευής αυτού του νοσοκομειακού δωματίου υπολογίζεται πως στοίχισε περίπου 10.000.000 λίρες Αγγλίας.

Ο πιλότος της φόρμουλα 1 νοσηλεύεται τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Από την πρώτη στιγμή, η σύζυγος του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Τώρα, θέλει να τον πάρει στο σπίτι τους, ώστε να νιώθει κι εκείνος την οικογενειακή θαλπωρή και όχι την ψυχρότητα των χώρων υγείας.

Το σπίτι-πύργος της οικογένειας Σουμάχερ βρίσκεται στην Ελβετία, δίπλα στη λίμνη της Γενεύης.

Εν τω μεταξύ, πριν λίγες ημέρες αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του πρώην αρχίατρου της F1Γκάρι Χαρτστάιν στην αγγλική Sun πως ο Μίκαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε σε «λάθος» νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στην πίστα του σκι, με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμες ώρες.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ