2014-03-29 21:33:55
Φωτογραφία για «Σίγουροι» για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στην κυβέρνηση ... !!!
«Ενωμένη και υπεύθυνη» για την ψηφοφορία της Κυριακής επί του πολυνομοσχεδίου είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, 

 όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος. Την ίδια βεβαιότητα εξέφρασε και ο...υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος δήλωσε πως η ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο θα ολοκληρωθεί χωρίς εκπλήξεις.

Σημειώνεται πως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, έχουν εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες την αντίθεσή τους για τη ρύθμιση για το γάλα, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, σημειώνοντας ωστόσο πως θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ώστε να εγκριθεί η επόμενη δόση.

«Η χώρα μπαίνει στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο, η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη και η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά», αναφέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ σχολιάζοντας το πρωτογενές πλεόνασμα τόνισε πως «αρχίζει η αποκάσταση αδικιών και η προστασία των ευπαθών ομάδων, ενώ η χώρα ξαναβγαίνει στις αγορές, με προστατευμένο και σταδιακό τρόπο».


Σχετικά με την ψηφοφορία της Κυριακής ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως «το νομοσχέδιο αυτό, στην πραγματικότητα, είναι η συμφωνία που μετά από πολύμηνη και δύσκολη διαπραγμάτευση. Μπαίνουμε στην οριστική στροφή προς την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την «επιτυχία» αυτή «στις θυσίες του ελληνικού λαού, το χρωστάμε στους Ελληνες και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αλλάζει το οικονομικό κλίμα. Η ελληνική κοινωνία γίνεται πιο αισιόδοξη, έτσι λένε οι έρευνες, η πραγματική οικονομία αντιδρά θετικά κι έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι τώρα».

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι «ενωμένη, υπεύθυνη, σηκώνει ένα τεράστιο βάρος, αξίζει μεγάλη τιμή στους βουλευτές που σηκώνουν το βάρος αυτό και τώρα σχεδιάζουμε την επόμενη φάση γιατί όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και γιατί στην τελική ευθεία πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος», ανέφερε.
tvxs.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ