2014-03-30 00:35:04
Φωτογραφία για Σάντος: «Μου έχει λείψει η καθημερινή δουλειά»
Τον λόγο για τον οποίο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ για την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας εξήγησε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε πορτογαλικό κανάλι, δεν ήθελε να πάρει κάποια βιαστική απόφαση και για το μέλλον του θα αποφασίσει μετά το πέρας του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

«Τον Φεβρουάριο του 2013 με κάλεσαν να ανανεώσω, όταν ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέλαβε τα καθήκοντά του. Άκουσα την πρόταση, αλλά μου είπε ότι είχαμε πολύ χρόνο. Μετά την κατάθεση της πρότασης, επέμενε αλλά εγώ είπα ότι ήθελα να σκεφτώ με ηρεμία, μιας και έχω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μου έλειπε πάρα πολύ, με έτρωγε μέσα μου, η καθημερινή δουλειά.

Έφτασε κάποια στιγμή που μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε κάποια απόφαση γιατί τον Αύγουστο δεν θα γίνουν παιχνίδια προετοιμασίας λόγω της διοργάνωσης. Είπα ότι εάν, τα πράγματα τίθενται έτσι, λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση βιαστική. Δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός προπονητής και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν η επόμενη δουλειά του θα είναι στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό:

«Δεν θέλω πλέον άλλα σχέδια. Θέλω μόνο να κερδίζω. Αλλιώς θα πάρω μια βαλίτσα, και θα πάω σε εκείνες τις χώρες. Αν είναι να χάσω από κάποιον στο Μουντιάλ, ας είναι από την Πορτογαλία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΕΖ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΡΕΖ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ