2014-03-30 13:22:05
Φωτογραφία για Κλείδωσε τον παπαγάλο του επειδή είπε φώναξε το όνομα της νεκρής γυναίκας του!
Ένας Βρετανός κλείδωσε τον 26χρονο παπαγάλο του για 3 χρόνια, γιατί έκανε το λάθος και φώναξε το όνομα της νεκρής συζύγου του, μπροστά στη νέα του σύντροφο Ο παπαγάλος, που ονομάζεται Ρόι, υπέστη τόσο σοβαρό ψυχολογικό τραύμα, που έκανε κακό στον εαυτό του, τραβώντας και βγάζοντας σχεδόν όλα τα φτερά από το σώμα του.

Ευτυχώς, η περίπτωση του Ρόι έπεσε στην αντίληψη της Ελέιν Χένλεϊ, που ασχολείται με τη φροντίδα παπαγάλων και τον περιθάλπει, ενώ του έγραψε και ηρεμιστικά, έχοντας διαγνώσει ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Ο Ρόι ήταν πολύ δεμένος με την ιδιοκτήτριά του, τη Σάρα, η οποία δεν είναι πια στη ζωή. Από τη στιγμή που πέθανε, εκείνος φώναζε συνέχεια το όνομά της. Αυτό συνεχίστηκε και αφού ο σύζυγός της έκανε καινούρια σχέση.

Για τον λόγο αυτόν, κλείδωσε το πουλί για τρία χρόνια, γεγονός που το έκανε επιθετικό, με προβληματική συμπεριφορά.

Όπως λέει η Χένλεϊ, της πήρε πολύ χρόνο, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να μπορέσει να τον πλησιάσει αρκετά, χωρίς να κινδυνεύει να της επιτεθεί.

"Οι παπαγάλοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από όσο νομίζουμε. Μοιάζουν πολύ στη συμπεριφορά με τους ανθρώπους και έχουν πολύπλοκη προσωπικότητα", είπε, προσθέτοντας πως ο Ρόι συνηθίζει σιγά σιγά την καινούρια ζωή του.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ