2014-03-30 14:12:03
Φωτογραφία για Θα προλάβουν να διαβάσουν το μνημόνιο;
Και ενώ συνεχίζουμε να ψάχνουμε το μαλαισιανό αεροσκάφος, αφού για κακιά τύχη των ΜΜΕ τελείωσε και η δίκη Πιστότιους, μας ήρθαν τα μαντατα.

Νέο μνημονιο.

Αλλά προσέξτε ενώ σε αυτό το νέο μνημόνιο διαλύονται πλέον τα ταμεία των συντάξεων και οι τράπεζες ξεπουλιούνται σε ξένα funds αφού δανείστηκε ο Έλληνας ένα σκασμό λεφτα για να τις ανακεφαλαιοποιήσεις όλοι κάνουν αντισταση για το γάλα.

Ακόμη και στο γάλα δεν λένε την αλήθεια δηλ ότι έχουν τάξει στα αφεντικά τους να διαλύσουν την Ελληνική κτηνοτροφία αλλά μας λένε για ημερομηνίες, θρεπτικες αξίες κλπ ψεύδη.

Τι εννοώ. Θα φέρουν ξένα γάλατα που θα έχουν διάρκεια 20 ημερων και θα τα πουλάνε τζαμπα. Τα ελληνικά γάλατα δεν θα πουλιούνται και έτσι ή κτηνοτροφία θα σβήσει. Μόλις το ξένο γάλα θα είναι μονοπώλιο θα πίνουμε γάλα στην υγεια της Μέρκελ με δέκα ευρώ το λίτρο.

Θα βάλουν πάλι τον κάθε βλάκα να μας πεί δεν προλαβα να διαβάσω το μνημόνιο.


Κάθε βράδυ μεταξυ ύπνου και ξύπνιου βλέπω το ίδιο όνειρο.

Είναι ο Χρυσοχοιδης σε δικαστήριο κατηγορούμενος για φόνο που δεν έχει διαπράξει ο ίδιος. Τον φόνο τον έχω διαπράξει εγώ (μακρια από μένα τέτοιο πράγμα). Στο δικαστήριο είμαι ένορκος και ψηφίζω την καταδίκη του.

Η απόφαση είναι να εκτελεστεί σε ηλεκτρική καρέκλα.

Είμαι παρόν στην εκτέλεση με βλέπει και με ρωτάει γιατί το έκανα. Η απάντησή μου είναι "δεν πρόλαβα να διαβάσω το κατηγορητήριο Μιχάλη μου ούτε τα στοιχεία της δίκης"

Και μετα γυρνάει ο διακόπτης και ξυπνάω απο τις λάμψεις Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ