2014-03-30 14:45:05
Φωτογραφία για Ενίσχυση των σχέσεων Ισραήλ-Κύπρου
Τρόπους ενίσχυσης των σχέσεων Ισραήλ – Κύπρου και της διασποράς των δύο χωρών συζήτησε στις επαφές της στη Νέα Υόρκη η Προεδρική Επίτροπος για θέματα Αποδήμων και Θρησκευτικών Ομάδων Καίτη Κληρίδη.

Η κ. Κληρίδη, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να αντιπροσωπεύσει την κυπριακή Κυβέρνηση στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας και την επέτειο του αγώνα της ΕΟΚΑ, είχε συναντήσεις την Παρασκευή με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής David Harris και τον Ραβίνο Arthur Schneider.

Με τον κ. Harris, ο οποίος μόλις πρόσφατα έχει επισκεφθεί την Κύπρο, συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας με εβραϊκές οργανώσεις στις ΗΠΑ μεταξύ των οποίων και η συμφωνία ενός πρωτοκόλλου συνεργασίας με την εβραϊκή διασπορά.

Η κ. Κληρίδη αναμένεται σύντομα να επισκεφθεί το Ισραήλ για συναντήσεις με οργανώσεις και με στελέχη στο Υπουργείο Εξωτερικών με σκοπό την εμπέδωση της συνεργασίας μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ και της διασποράς των δύο χωρών.

Με το Ραβίνο Schneider συζητήθηκαν θέματα διαθρησκευτικού διαλόγου. - See more at:
sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ