2014-03-30 17:58:05
Φωτογραφία για Διαλέγοντας το πρώτο τραγούδι του γάμου σας!
Μετά την άφιξη σας στο γάμο, η επόμενη σημαντική στιγμή είναι αυτή που πλέον ως νιόπαντρο ζευγάρι εμφανίζεστε στο χώρο της δεξίωσης. Όλα τα βλέμματα πέφτουν για άλλη μια φορά πάνω σας συνοδευόμενα από θερμά χειροκροτήματα. Ποια όμως θα είναι η μουσική υπόκρουση που θα σας συνοδεύσει; Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν από πριν αποφασίσει ποιο θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα χορέψουν αλλά το τραγούδι της εισόδου πάντα το ξεχνάνε, και πιστέψτε μας είναι και αυτό στα πιο σημαντικά!

Εμείς σας προτείνουμε κάποιους «δρόμους» για να κάνετε τη σωστή επιλογή τραγουδιού.

Σας παραθέτουμε κάποιους κανόνες, γενικούς, που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του πρώτου σας τραγουδιού για την είσοδο σας στη δεξίωση.

Το τραγούδι της εισόδου, καλό θα ήταν να είναι σχετικά αναγνωρίσιμο από τους καλεσμένους σας ώστε να νιώσουν τη συγκίνηση.

Το πρώτο σας τραγούδι ως παντρεμένο ζευγάρι, οφείλει να σας αντιπροσωπεύει ως ζευγάρι και να ταιριάζει με το γούστο σας.


Αν θέλετε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς εσάς, επιλέξτε ένα τραγούδι που έχει δυναμική και δεν είναι υποτονικό.

Οι στίχοι του τραγουδιού, καλό θα ήταν να έχουν ουσιώδες μήνυμα αγάπης. Δεν πρέπει να είναι προσβλητικοί ή αταίριαστοι με την ημέρα και το κλίμα αγάπης.

Αν επιλέξετε ένα τραγούδι που δεν έχει καθόλου στίχους, φροντίστε να έχει ένα ρυθμό που από μόνος του είναι έντονος και δημιουργεί συναισθήματα χαράς.

Το πρώτο σας τραγούδι πρέπει να έχει κορύφωση και έντονο νόημα. Φροντίστε λοιπόν να ακουστεί εκείνο το σημείο και όχι κάποιο άλλο που δεν έχει τόση σημασία, για παράδειγμα η εισαγωγή.

Το σημαντικό μετά το πρώτο τραγούδι πρέπει να είναι η επιλογή του δεύτερου. Ώστε να ενταχθείτε και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας ομαλά  στο μουσικό πρόγραμμα του γάμου.

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε, σας προτείνουμε κάποια ρομαντικά τραγούδια που θα μπορούσαν να σας συνοδεύσουν κατά την άφιξη σας στο χώρο της δεξίωσης.

«Once in My Life» - Stevie Wonder

«You Belong To Me» – Dean Martin

«In Your Eyes» – Peter Gabriel

«You and I» – Michael Buble

«When a man loves a woman» - Percy Sledge

«Together Forever» – Rick Astley
flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ